Počuli ste už o levitre? Ide o liek na problémy s erekciou. Účinná látka, ktorá sa takpovediac postará o vašu mužnosť, sa nazýva Vardenafil. Táto látka podporuje roztiahnutie ciev. V porovnaní s jej známejšou sestrou, látkou Sildenafil, na báze ktorej funguje viagra, omnoho dlhší účinok. Je aj omnoho lacnejšia. Problémom je však to, že ju nezoženiete inak, ako na lekársky predpis. Riešením, sú ešte lacnejšie, generiká.

pomoc

Iná ale rovnaká

Generiká lieku levitra obsahujú rovnakú účinnú látku, takže majú aj ten istý účinok, ktorý trvá až päť hodín. Sú však omnoho lacnejšie a kúpiť si ch môžete aj bez lekárskeho predpisu. Nemusíte sa ničoho báť, nejedná sa o lieky, ktoré sú predávané takpovediac na čierno cez internet. Ide o liečivá, ktoré prešli klasickým testovaním, takže ich užívanie je úplne bezpečné.

Najznámejšie generiká levitra

  • Vardeforce
  • Valif
  • Vilitra

Pomoc nie je hanba

Všetky tieto liečivá pomáhajú pri problémoch s dosiahnutím, alebo udržaním erekcie. Používať ich nemusíte iba vtedy, ak trpíte erektilnou dysfunkciou. U niektorých mužov totiž komplikácie vznikajú tak, že takúto nepríjemnú skúsenosť zažijú len raz. Pri ďalšom pohlavnom styku sa tak vnútorne vystresujú, že je to v skutočnosti ešte horšie. Práve vtedy vám tabletka jednoznačne pomôže. Upokojíte s apo psychickej stránke, nebudete zbytočne vystresovaný z toho, či podobná situácia nenastane opäť a všetko prebehne v tom najlepšom poriadku. No a po pár razoch už možno tabletky ani nebudete potrebovať.

seuxální problémy

Niečo o Vardenafile

Látka Vardenafil patrí medzi takzvané inhibítory. Tieto látky fungujú tak, že dokážu akoby prerušiť istú akciu. V tomto prípade hovoríme o nedostatočnom prekrvení. V organizme dokáže uvoľniť cievy, a svalstvo, čím môžu byť všetky vášho tela dostatočne prekrvené. Medzi nimi samozrejme aj tie, bez ktorých to v posteli nejde. Svetlo svetla uzrela pomerne nedávno, konkrétne v roku 2003.